Jeftina Stampa

 

Naš domen usluga podrazumeva:
- fotokopiranje (crno-belo, kolor)
- digitalna štampa velikih i malih formata
- sito i tampon štampa
- laser štampa
- offset štampa
- dizajn i priprema

Takođe bavimo se i obradom i pripremom materijala za štampu. Visoko kvalitetna digitalna i ofset štampa, u štampariji Jeftina Štampa pruža Vam mogućnost da Vaše poslovanje podignete na viši nivo. Neodvojiv deo naše usluge, pripremu za štampu kao i grafičku obradu poverili smo našem stručnom timu koji će spremno odgovoriti na zadate izazove. Bilo da je potrebno već postojeći materijal pripremiti za štampu, preraditi ga ili potpuno nov napraviti, mi smo tu za Vas.

Jeftina Štampa se bavi izradom:
- flajera, letaka, nalepnica, etiketa i čestitki
- memorandumi, koverte, brošure, cenovnici, posteri,
- vizit karti
- fascikli
- rokovnika, blokova za pisanje, NCR blokova, samokopirnih blokova
- brošura, koverti, kataloga, lifleta, klisa
- memoranduma, planera, prospekata
- džepnih kalendara, trodelnih kalendara, stonih kalendara
- pvc folije (mat, proidne sjajne, refleksne, fluroscenten, podna, prozorska)
- prozorska grafika (one way vision, double way vision)
- backlight (svetleće reklame, bilbordi sa spoljašnjim i unutrašnjim osvetljenjem)
- autografika
- point of sale (materijali za prezentaciju na mestu prodaje, police, hengeri, ostrva, štandovi, držači, roll-up..)
- papir (city light, blue back)
- montaža na terenu

U zavisnosti od Vaših želja i potreba nudimo Vam najrazličitije vrste papira na kome se štampa, koji se razlikuju po gramaturi, čvrstini i teksturi. Izuzetno odgovorno pristupamo svom radu i nudimo Vam najkraće moguće rokove za isporuku štampanog materijala.

Štamparija Vam nudi usluge:
- štampe na papiru
- bigovanja papira
- izrade kunstdruk papira
- plastifikacije papira
- ricovanja papira
- lajmovanja papira
- lepljenja papira
- sečanja na nožu
- koričenja
- poveza i spiralnog poveza
- štancovanja (za fascikle)
- štampe na majicama

U cilju još efektivnijeg i efikasnijeg poslovanja i sveukupnog razvoja preduzeća Jeftina Štampa d.o.o, obrazlaže benefite i obostranu korist štampanja reklamnog materijala po nižim cenama i kvalitetu.
Osnovne prednosti poslovanja "Jeftina Štampa" d.o.o. su dobro planiranje, organizacija i strategija fokusirana na zadovoljstvo korisnika usluga štampe (tehničke mogućnosti). Napredne tehnološke i tehničke mogućnosti Jeftine Štampe d.o.o. omogućile bi brzo i efikasno pružanje usluga, a dobro obučeno osoblje i rukovodstvo sprovodilo bi procese poslovanja na najvišem nivou, uz kontinuirano unapređenje kvaliteta proizvoda i usluga.

Zadovoljstvo uslugama garantuje i lista referenci "Jeftine Štampe" d.o.o. na kojoj su od 2003. godine: banke, osiguravajuća društva, državne medicinske ustanove, studentske organizacije, galerije, ugostiteljski objekti, hoteli, privatne klinike za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, preduzeća za uvoz konditorskih proizvoda i drugi.

Jeftina Štampa d.o.o. posluje u skladu sa etičkim normama i zakonskim odredbama propisanim u Republici Srbiji. Uz neophodne kvalifikacije, Jeftina Štampa d.o.o. ima domaćinski pristup i orijentisanost ka korisnicima usluga, čime se ističe kao konkurentna za saradnju.